Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Foci közben boka sérülés?...

Foci közben boka sérülés? (mit csináljak)

Figyelt kérdés

Őszinte leszek eddig minden sérülés elkerült pedig már vagy 5 éve aktivan sportolok .

Viszont tegnap mérkőzésen sprintelés után nagyon hirtelen lassitottam be és a bokám be is bicsaklott ott már éreztem , hogy ez fájni fog . Éjjel aludni se tudtam mer nem tudtam úgy rakni a lábam , hogy ne fájjon . Reggelre csúnyán be is dagadt , menni csak sántikálva tudok .

Elmenjek orvoshoz vagy felesleges?

2016. máj. 18. 00:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Remélem elmentél orvoshoz.

Ez lehet rándulás, részleges vagy teljes bokaszalag szakadás is. A sebészeten megröntgeneznek, és vagy műteni kell (csontot vagy szalagot), vagy valamilyen módon rögzíteni kell a bokádat. Vagy gipsz, vagy ilyen fűzős bokarögzítő. Minimum 6 hét a gyógyulás, és utána még kell csinálni a gyógytornát.

2016. máj. 29. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!