Nektek milyen csonttörésetek volt már?
13 éves koromban gyűrűsujj törés. Fociztunk a suliban, én kapus voltam. Kivédtem egy lövést, aztán nagyon megfájdult a bal kezem. Indultam le a pályáról, hogy kiállok, de jött egy újabb lövés, amit még kivédtem, mert félelmetesen jött, és megütött volna, ha nem védekezek. Akkor már sietősen kiálltam, mert nagyon fájt a kezem. 10-15 percen belül kb. 2-3-szorosára duzzadt az ujjam. 3 hétre sínbe rögzítették.
26 éves koromban pedig kisujj törés. Jó erősen becsaptam az autó ajtaját. Gyakran az a baj, h kis lendülettel csapom be és nem csukódik be rendesen. Most jól csináltam, csak nem figyeltem, h a jobb kezem ott van, és rácsuktam rendesen. Vérömleny lett a körmöm alatt, a többi részen piros-lila véraláfutás, és kb. 2-3-szorosára dagadt az ujjam. Ez pár napja történt. Előreláthatólag 2 hétig lesz sínben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!