Mit csináljak most? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap délután alám fordult a bokám. Alíg bírtam felkelni a földről. Benemtem a rokonokhoz mert náluk voltam, akkor nem is fájt annyira még. Haza is tudtam jönni, be se dagadt csak oldalt a csontnál egy kicsit. Este viszont alíg tudtam aludni annyira fájt. Be is dagadt de most se annyira, mindenhol egy kicsit, csak ahol tegnap dagadt ott lett még nagyobb nem is látszik ki a csont. Szerintetek? Orvost hanyagolnám....2016. márc. 17. 07:55
1/6 anonim válasza:
Én is jártam már így, másnap reggelre lett rondább és dagadtabb, fájdalmasabb, de én rögtön a baleset után elmentem sebészetre, megröntgenezték és nem volt eltörve, egy röntgent neked is kellene csináltatnod, ne hanyagold az orvost.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami nagy orvos barát...nem mondom hogy ha olyan van nem megyek el hozzá, de ilyeneknél inkább ittjon kezdek vele valamit. Sokszor bolt eltörve régebben a kezem és az ujjaim, tudom kilyen ha törik meg minden....nem is reccsent ugyhogy nem áll szándékomban bemenni. Volt sok tapasztalatom orvosokkal gyerekkoromban, hát mit is mondjak 80-90% rossz élmény.(rossz diagnózis, bunkó orvosok stb)
2016. márc. 17. 10:30
3/6 anonim válasza:
Menj el, mert ha mondjuk eltört ésbrosszul forrössze, akkor mehetsz eltöretni, hogy jól forrjon össze.
4/6 A kérdező kommentje:
Már nem fáj csak be van még egy picit dagadva. Csak akkor fáj ha megnyomom ott oldalt a csontnál, amire ráestem, ahogy alám fordult. Az a rész van igazából csak bedagadva. Ha megyek az sem fáj egy kicsit sem.
2016. márc. 20. 06:28
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Borogasd, úgy lemegy a duzzanat. És jobbulást :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Egész este vizesruha van rajta, de sajna nap közben ez lehetetlen, nem állandó menéses a munkám de úgymond egyész nap talpon vagyok, olyan mintha egy kisgyerköcöm lenne aki rengeteg mozgást igényel kisebb szünetekkel
2016. márc. 20. 20:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!