Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kézi boxert egy verekedés...

Kézi boxert egy verekedés folyamán veszélyes lenne használni?

Figyelt kérdés
6 évet karatéztam, papámtól kaptam egy acél boxert, és az lenne a kérdésem hogy esetleg ha arra kerülne a sor és úgy kajakra orrba, vagy állba verném a támadót lehetne e komolyabb baj belőle? Úgy értem eltörhet-e az állkapcsa a csávónak vagy valami komolyabb baja eshet e?

2016. márc. 15. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha betöröd az arccsontját, az elég komoly szokott lenni.
2016. márc. 15. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a fejét megütöd egy boxerrel, legrosszabb esetben bele is halhat. Inkább törd el két bordáját, mint egy hülye verekedés miatt börtönbe vonulj.
2016. márc. 15. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez most komoly kérdés?!

Azt leszámítva, hogy eleve tilos boxert közterületen magadnál tartani, pont az az eszköz funkciója, hogy a pusztakezes ütésnél lényegesen nagyobb sérülést okozzon.

Könnyedén okozhatsz vele maradandó fogyatékosságot vagy súlyos egészségromlást eredményező sérülést, de egy picit is szerencsétlen esetben akár halált okozó testi sértés is lehet a vége.

2016. márc. 15. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerinted kedves kérdező, a boxert arra találták ki, hogy kicsit megcsiklandozzák vele a másikat?

A boxer komoly dolog, nagyon súlyos sérülést lehet vele okozni, pont ezért találták ki.

2016. márc. 15. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem.... Szóval ne vigyem magammal? Nem érdekel hogy illegális, de legalább ha 1 cigány betámad és egyszer megütöm és kifekszik... Értitek
2016. márc. 15. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Pont ere nem jó, és mondom az okokat:

1) Csoportban támadnak be valszeg, amikor ha kiütsz egyet, a többi addig megkésel, de minimum földre visz

2) Látatlanban szerintem nagyobb a tapasztalata, így esélyes, hogy kicsavarja a kezed és a saját boxeroddal ver szét (Természetesen lehet, hogy képzett vagy, de akkor nem tennéd fel a kérdést)

3) Valami spray hatásosabb, mert szétterül, és ha a rendőr megtalálja sem büntet-->gázpisztoly a leghatásosabb

2016. márc. 15. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem jó ötlet, mert ha jól betalálsz, akkor ölni is lehet vele. Gondolkozzunk már, egy vasdarabbal versz izomból fejbe valakit, szerinted annak milyen következménye lesz? Hagyd otthon. Ha meg egynél több rád megy, akkor futás.
2016. márc. 16. 18:29
 8/8 Rambo vezér válasza:
A boxert hagyd a francba, mert könnyen beletörhetnek az ujjaid.Ha megtámadnak, akkor rúgd gyomron a csibészt aztán futás :)
2016. márc. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!