Vérhígító injekció mellett mennyire veszélyes a dohányzás?
Figyelt kérdés
Lábtörés miatt van szükségem vérhígítóra, és nem szeretnék bajt. Veszélyes ilyenkor a dohányzás? És ha pl megiszok egy deci bort attól lehet bajom? még fiatal vagyok, 22 éves. bár az alkohol az teljesen mellőzhető, viszont a cigiről nem tudok lemondani.2016. márc. 14. 02:29
1/4 anonim válasza:
Nem veszélyes, nyugodtan cigizhetsz mellette.
Viszont ha a jövőbeni egészséged fontos neked, akkor jobb ha abbahagyod. Még fiatal vagy, ha most abbahagyod valószinűleg még nem történt visszafordíthatatlan károsodás a szervezetedben, de később már nem így lesz.
2/4 anonim válasza:
Ja, és a deci bortól sem lesz bajod, ha viszont úgy berúgsz hogy járni se bírsz és fejreesel, akkor a vérhigítóval lehet komolyabb belső vérzésed is, szóval csak óvatosan.
3/4 anonim válasza:
Szia én lassan 4 hónapja "szúrom magam", és e mellett ugyanannyit dohányzom mint előtte. Kutya bajom, doki se mondja hogy lenne valami ami aggasztó. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, leinni biztos nem fogom magam, de akkor egy kis alkohol belefér :)
2016. márc. 14. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!