Vérplazma adás közbeni ájulás?
Figyelt kérdés
Valakinek járt már így?
Tegnap adtam másodjára plazmát, azonban a végén elájultam, így sajnos többet nem adhatok.
2016. febr. 19. 22:04
2/4 A kérdező kommentje:
Elsőnek minden jól ment, utána is jól voltam.
Nem félek a tűtől, nem is izgulok. Most sajnos leesett a vérnyomásom, az ápoló szerinte besűrűsödött a vérem, pedig megittam 1,5 litert előtte. Görcsös ájulás volt, azt hallottam.
2016. febr. 19. 22:12
3/4 anonim válasza:
En is ajultam el, vagyis csak epp nehany masodpercre vesztettem el az eszmeletemet a masodik adasom soran. Egy asszisztens azt is mondta, hogy behajlitottam a kezem, szerencse hogy nem szakadt ki a venam. Mindenesetre en valoszinu azert ajultam el, mert aznap egy csunya veszekedesen voltam tul a csaladommal, ezt el is mondtam az orvosoknak, emiatt nem zartak ki. Cserebe megigertem, hogy sosem megyek meg egyszer rossz kedvvel oda. Azota a 14. plazmaadason is tul vagyok, es semmi bajom nem volt. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem tudom mi volt a baj, ettem is, ittam is, talán egy nagyon kicsivel kevesebbet a kelleténél.
De engem sajnos többet nem engednek plazmát adni. :( A vénám viszont nagyon fájt utána, a nővér azt mondta begörcsöltem, gondolom ez miatt.
2016. márc. 13. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!