Lehetséges eszméletvesztés egy egyszerű idegbecsípődéstől?
Figyelt kérdés
Előzmény, kiváltó ok:
Munkában vállmagasságból emeltem el egy tárgyat, ami elakadt. Még a mozdulat kezdeténél testtel is belemozdultam. Amikor elakadt a "csomag" akkor hátrafelé roppant egyet a vállam, és lebénult. Szó szerint. Majd elkezdte égető fájdalom átjárni az egész karomat, mindaddíg, míg olyannyira nem fájt, hogy elájultam. Állítólag 5 percig feküdtem, és közben rángatóztam. Viszont mikor felébredtem, nyoma sem volt a bénulásnak, és az égető fájdalomnak. A mentők helyszínen csináltak EKG-g, meg egy csomó vizsgálatot, de semmi. A pulzusom volt 180/95
25 éves férfi vagyok, erőm teljében, mindennemű betegségtől mentes. Ha esetleg befolyásolta, akkor megemlíteném, hogy iszonyatosan stresszes napjaim voltak.
2014. júl. 25. 23:47
1/2 anonim válasza:
Ez nekem inkább csigolya- vagy gerincsérülésnek tűnik, különösen a rángatózással együtt. Én utánajárnék, az biztos.
2/2 anonim válasza:
Nekem 3 napja csípődött be a derekam,el is ment a látásom,zúgott a fülem.Az orvos azt mondta erős fájdalom miatt lehet eszméletvesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!