Mi történt Tóth Andival a Dal c. műsorban?
Figyelt kérdés
Állítólag rosszul lett az élő adásban, a színpadon. Láttam róla egy videót, de abból nem volt tiszta, hogy csak megszédült vagy elájult vagy mi volt?2016. febr. 7. 09:28
1/6 anonim válasza:
Ugye-ugye... a sok "bolond por"....
2/6 anonim válasza:
Nem látszott,hogy rosszul lett volna,de szerintem a produkciója egy kalap szarral vetekedett.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem a produkció alatt lett rosszul, hanem a műsor legvégén, miután a közönségszavazatokat bemondták. Csak nem láttam tisztán hogy mi történt szegénnyel: összeesett vagy csak felfújta a média?
2016. febr. 7. 12:10
4/6 anonim válasza:
Kuldott a rajongoinak egy videokat amiben azt nyilatkozta hogy tulsagosan raizgult es kimerult az iskola es a probak miatt ezert ajult el. Par percig volt eszmeletlen de ott egybol ellattak es mar teljesen jol van SZERENCSERE!!! Azt mondta hogy teljes gozzel fognak keszulni a kovetkezo adasra hogy meg jobb legyen!!!
5/6 A kérdező kommentje:
"Kimerültség miatt történt az ájulás"
"Pár percig volt eszméletlen"
Csak én érzem úgy, hogy a máshol írt "ki kellett kísérni a színpadról" c. szöveggel nem passzol?
Most akkor mi történt szegény leányzóval? :O
2016. febr. 7. 20:24
6/6 Titok111 válasza:
Elájult. [link] Ebben a videóban látható 4:54-től lehet látni, hogy kapkodja a levegőt, és dől el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!