Ez most akkor mi?

Figyelt kérdés
Sipcsonton rugtag tegnap este . Még most is nagyon fáj, lüktet, zsibad és bedagadt és ha rá álok nagyon fáj és sétálni nagyon rossz :( Ha hozzá érek szinte sikitanék mert nagyon fáj . Anya szerint megzuztam és nem visz dokihoz mert azt mondja majd elmulik. De nekem nagyon fáj és érdekelne egy doki véleménye, hogyan mondjam meg neki, hogy el kelene vinnük dokihoz?
2016. febr. 19. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy nem bírsz ráállni. Csak nem nézi tétlenül, hogy eltört a lábad...
2016. febr. 19. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a csonthártya is megsérült, arra vigyázni kell.
2016. febr. 19. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

2. Anya azt mondta reggel, hogy azért fáj azon a ponton mert a csonthártyát is megütötem .:( Az amugy nemtudom mi :(

2016. febr. 19. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Mondtam neki , hogy vigyen be erre azt mondta, hogy majd elnulik mert bisztos nincs eltörve . És ha megzuztam a doki ugyse tud mitcsinálni és 1-2 nap mulva lemegy a daganat vagy akár 1-2 hét mulva.

De ez nekem nagyon nem jo mert ro*adtul fáj! Mitcsináljak, hogy bevigyenek végre?

Az, hogy azt mondom nem tudok rá álni nem vált be :(

2016. febr. 20. 12:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!