Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Baj, ha pár nappal később...

Baj, ha pár nappal később megyek orvoshoz? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnap (hétfőn) elestem reggel munkába menet. A háziorvos kiírt táppénzre. Szerencsére nem történt komoly bajom, a jobb térdem fáj, de nem tört el a lábam, járni tudok. Vidéki helyen lakok, ahol az utak jelenleg járhatatlanok. Most hívott a háziorvos, hogy menjek el sebészetre, megnézetni, akkor is, ha nem komoly, mert kell, hogy a sebész írjon egy papírt, akkor is, ha nincs törés, stb. Most félek, mert csak holnap vagy csütörtökön tudok elmenni. Mi van, ha lecsesz a sebész, hogy miért csak most megyek? Egyedül élek, segítségem sincs, nincs autóm, taxit fizetni nem tudok. Ami a lényeg, hogy ebből lehet bajom, vagy nem? Másnál előfordult ilyen?
tegnap 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz, ha lecsesz a sebész akkor menjen el érted és vigyen be legközelebb🤷🏼‍♀️ nem mindenki tud azonnal ugrani,és nem vagy életveszélyben
tegnap 12:30
 2/4 Katona Dius ***** válasza:
Én nem egyszer jártam úgy, hogy elestem/megsérültem. Nem mentem dokihoz, mert majd jobb lesz egy-két nap múlva (nem nagy esésekre kell gondolni). Volt, amivel egy hónap múlva mentem vissza, mert egyszerűen nem múlt el. Volt, hogy lecseszett, igen. De mindig mondom, ha legközelebb meg feljövök valami kis csiplicsupli vacakkal, akkor meg az a baj, hogy rabolom az idejüket.
tegnap 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért kéri, mert a balesetednek más a táppénz kódja, mivel munkába mentél. Ez 90%-os táppénz, és lehet, hogy kell hozzá, hogy lásson szakorvos, minél előbb.
tegnap 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, munkahelyi balesetnek minősül, így van, viszont ugye nincs komoly baj, és tudom, milyen rosszindulatúak tudnak lenni az emberek, és rosszat feltételeznek.
tegnap 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!