Benőtt körmöm több hete nem gyógyul, műttetni nem szeretném, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hete benövéssel kezdődött, aztán csúnyán begyulladt, ennyire még sosem. Fel van dagadva látszik rajta hogy gyulladt, és mintha vadhús is nőtt volna a körmöm mellett. Sokszor gennyezik és vérzik. Sokszor kötöm, Betadine-t használtam rá, aloe verát és kamilla teával borogattam. Eddig nem sokat változott, mit tudnék még tenni vele, hogy végre elmúljon?2016. jan. 7. 12:15
11/18 A kérdező kommentje:
Csak olvastam néhány kommentet és valaki írta hogy neki rossz volt a doki és fájt neki. Igazából már nagyon zavar hogy ezzel szenvedek és mindig vigyáznom kell nehogy megüssem, mert annyira fáj és hogy nem múlik elfelé. Sokszor benőtt már, de mindig kitudtam szedni azt a kis köröm részt, most meg ennyire csúnya lett hogy még vadhús is van rajta.
2016. jan. 10. 18:44
12/18 anonim válasza:
A vadhús nem oldható meg házilag, az nagyon fáj ha netán le akarnád vágni... meg fertőzésveszélyes is. Mégiscsak egy steril sebészolló... Na uccu neki a dokihoz... a benőtt köröm kivágható házilag, bár az is fájdalmasan. A vadhús már nem... Sajnos kiujulhat ez a körömbenövés... vigyázni kell.
13/18 A kérdező kommentje:
De alapból nagyon fáj, attól félek ha elmegyek hogy még jobban fog fájni, főleg ha vágás közben érezném is.. még soha nem voltam ezért nagyon félek tőle.
2016. jan. 12. 16:38
14/18 anonim válasza:
Valószínűleg ott maradt egy pici körömdarab, ami a gyulladást okozza. Mindenképp szakszerű segítségre lesz szükséged. Mi a jobb, egy kis fájdalom, aztán megkönnyebbülsz, vagy szenvedsz tovább, amíg nagyobb baj nem lesz?
15/18 A kérdező kommentje:
Hát már eleget szenvedtem vele, szóval holnap véget vetek. :)
2016. jan. 12. 16:55
16/18 A kérdező kommentje:
Ma elmentem, de még nem csinálta meg egyből, hanem gyulladáscsökkentőt rakott rá, bekötötte amit nem vehetek le, és pénteken kell visszamenni. :)
2016. jan. 13. 11:42
17/18 anonim válasza:
No, igazán rendes dokit fogtál ki. Meglátod, rendbejön. Lehet, hogy vágni se kell.
18/18 anonim válasza:
Én 30 évig szívtam ugyanezzel, amíg végre rászántam magam a lézeres műtétre. Pénzbe kerül, de megérte, véglegesen elmúlt (több, mint egy éve volt).
Dr Pesty Dénes csinálta, Mosonmagyaróváron, ő volt a legolcsóbb akkoriban. Ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!