Stewie200 kérdése:
10 cm-es varrott seb kb mennyi idő múlva gyógyul meg, és mikor szűnik meg az égető érzés?
Figyelt kérdés
Kedden mutottek a terdemet, kb 10cm-es vagas lett, nagyon faj es eg. Mikor fog meggyogyulni vagy mit tegyek hogy enyitsek a fajdalmon? Fajdalomcsillapitok nem segitenek...2015. nov. 26. 10:59
1/4 klopusz válasza:
Az operáló orvosnak nem tudod megmutatni? Legalább felhívni? Nem gyulladt be esetleg a varrat vagy a műtött terület?
Addig is meg lehet próbálni pl fagyasztott borsót konyharuhába tekerni és azzal hűteni az operált területet. Arra viszont vigyázz, hogy 10 percnél tovább ne hűtsed, mert fagyási sérüléseket is lehet szerezni a hosszútávú hűtéssel.
Remélem, segítettem.
2/4 anonim válasza:
ha simán fáj, ez ezzel jár. Ha ég is, sebészeten mindenképp, mielőbb mutasd meg!
3/4 anonim válasza:
Szedjél Cataflant. Szoktak is felirni ilyen műtétek után, nekem csuklómat műtötték, kb. 5 napig szedtem fájdalomcsillapitót. Ez elég mély vágás, tud fájni rendesen... mire a varratokat kiszedik, elmúlik.
4/4 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok. Szóval a Cataflan elég erős fájdalomcsillapitó, erősebb mint a hétköznapi Algopyrin vagy ilyesmik. Nem tudom, te miket szedtél eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!