Mennyi idő alatt gyógyul egy térd / lábszár "műtét"?
Figyelt kérdés
elestem köves úton kő csontig hatolóan sebet ejtett a lábamban, és felvágta..nemtudom ezt lehet e műtétnek nevezni, de sürgősségin felvágták idegentest gyanúval a lábszáram , térdem alatt, szerencsére nem volt benne kő, de összevarrta és iszonyatosan fáj, meg van kékülve,gipszem nincs csak kötés, menni tudok de nagyon nehezen, kontrollra muszáj lábon mennem busszal mert nincs más választásom. Végülis tudok járni csak olyan utat amit eddig 5perc alatt megtettem most negyed óra...
kb 2cm -s seb.
először annyira nem tűnt durvának, de mégiscsak egy lyuk volt a lábamon, és fertőzésgyanútól féltem nagyon..
kb mennyi idő míg ez begyógyul ha nincs komplikáció fertőzés? mikor tudok rendesen járni vele?
tapasztalatokat várok akinek volt ilyen
2015. nov. 9. 09:17
1/1 anonim válasza:
Ha komolyabban sérült volna a csont akkor kaptál volna gipszet. Szerintem 1-2 hét és semmi bajod nem lesz. Ne eröltesd tùl mert akkor elhùzòdik az egész és sokkal hosszabbnak is fog tűnni az két hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!