Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Elszakadt a belső és a kereszt...

Farkas Éva. kérdése:

Elszakadt a belső és a keresztszallagom. A belső simán össze várták de a keresztet pótolták az orvosok azt mondták hogy lazák az inszallagjaim. És már18 hónapja volt az első műtétem. Én judozok szeretnék ujra menni szerintetek tudok ujra judozni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 4. 12:03
 1/2 anonim válasza:

Nem hiszem ,hogy ujra judózhatsz ,mivel az iszallagod eleve gyengébb mind a masik labodban.Annak ellenére ,hogy megoperálták. Viszont ,ha mégis ujra judozál ujra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. újból operálni..stb

Tapasztalatból mondom ,mivel nekem is a keresztszallag műtétem volt. Viszont ,ha mégis újra judozál újra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. ujbol oerálni..stb

Szóval szerintem ne kezdj bele.. :(

2017. jan. 28. 13:43
 2/2 anonim válasza:

Nem hiszem ,hogy újra judózhatsz ,mivel az iszallagod eleve gyengébb mind a masik labodban.Annak ellenére ,hogy megoperálták. Viszont ,ha mégis ujra judozál ujra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. újból operálni..stb

Tapasztalatból mondom ,mivel nekem is a keresztszallag műtétem volt. Viszont ,ha mégis újra judozál újra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. ujbol oerálni..stb

Szóval szerintem ne kezdj bele.. :(

2017. jan. 28. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!