Elszakadt a belső és a keresztszallagom. A belső simán össze várták de a keresztet pótolták az orvosok azt mondták hogy lazák az inszallagjaim. És már18 hónapja volt az első műtétem. Én judozok szeretnék ujra menni szerintetek tudok ujra judozni?
Nem hiszem ,hogy ujra judózhatsz ,mivel az iszallagod eleve gyengébb mind a masik labodban.Annak ellenére ,hogy megoperálták. Viszont ,ha mégis ujra judozál ujra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. újból operálni..stb
Tapasztalatból mondom ,mivel nekem is a keresztszallag műtétem volt. Viszont ,ha mégis újra judozál újra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. ujbol oerálni..stb
Szóval szerintem ne kezdj bele.. :(
Nem hiszem ,hogy újra judózhatsz ,mivel az iszallagod eleve gyengébb mind a masik labodban.Annak ellenére ,hogy megoperálták. Viszont ,ha mégis ujra judozál ujra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. újból operálni..stb
Tapasztalatból mondom ,mivel nekem is a keresztszallag műtétem volt. Viszont ,ha mégis újra judozál újra el szakadhat és még nagyobb probléd lesz vele mint eddig.. ujbol oerálni..stb
Szóval szerintem ne kezdj bele.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!