Valakinek fúrták már az első fogait a belső felénél? Mennyire fáj?
Köszi!
Tömték már sokszor a fogamat, de itt még nem és eléggé félek. Sosem kértem még injekciót félek tőle :D
És az nem baj h átüt a fogamon a barna szín? Nemtudom mitől rohad a fogam de már idegesít :D és fáj:(
Valószínűleg szuvas a fogad. Gyönyörűen kifogja tisztítani és utána esztétikai tömést kap a fog. Nekem még ragasztót is használt, hogy ne essen ki olyan könnyen.
Hidd el, hogy most sokkal csúnyábban nézhet ki, mint ahogy később ki fog nézni. Lehet rá sem fogsz ismerni. :))) Én azóta már merek nevetni.
Csinálták már az 1-es fogamat, nekem az érzéstelenítő fájt nagyon, a többit nem éreztem.
A barna szín nem csak a fogszuvasodástól lehet, valószínűleg, hogy fogkő, de azért kérdezd meg a fogorvostól, és kérd meg, hogy a foköveket szedje le! (TB alapon ingyenes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!