Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Beütöttem a fejemet a falba,...

Beütöttem a fejemet a falba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap beütöttem a fejemet a falba. Abban a pillanatban megszédültem és beborultam az ágyba, azóta eszméletlenül fáj a halántékomtól egészen a fejem ,,hátuljáig"(ahol beütöttem). Nincs púp a fejemen , és nem fáj kívülről úgymond az agyam fáj. Már aludtam is azt hittem el fog múlni vagy ha nem is de jobb lesz. De nem , nem lett jobb sem. Lehet valami komolyabb bajom? Mit tegyek, pihenjek és jobb lesz pár nap múlva vagy forduljak orvoshoz?

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. dec. 14. 11:19
 1/5 Brii0328 válasza:
szerintem mindenképp menj el orvoshoz, lehet h nem látszik, de belülről bármi történhetett a nagy ütéstől.
2015. dec. 14. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvos. Agyrázkódás lehet.
2015. dec. 14. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Kérdezd meg itt.Egyértelmű nem?
2015. dec. 14. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi ÉRTELMES!!! válaszokat :)

az előzőnek meg csak annyit hogy több okból nem fordultam még orvoshoz, de pont nem neked fogok magyarázkodni,a másik pedig az, hogy több cikket is olvastam, amiben különféle dolgokat írtak, de egyik sem pont az én helyzetem volt, ha nem vagy elég segítőkész és csak bunkó tudsz lenni akkor inkább ne is írj, hidd el ilyen esetben erre pont nincs szüksége az embernek

2015. dec. 14. 12:39
 5/5 Brii0328 válasza:
ne foglalkozz az ilyenekkel nincsen más elfoglaltságuk és túl okosnak érzik magukat :)
2015. dec. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!