Tagnap elestem motorral és beütöttem a fejemet. Nem mentem el orvoshoz, mert nem éreztem szükségesnek. Ma reggel kínzó fejfájásra ébredtem, szédültem és hánytam. Egész nap aludtam, nem bírtam kikelni az ágyból. Szerintetek mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 21:35
1/12 anonim válasza:
Agyrázkódást kaptál! Holnap feltétlen orvos! Aki beküldhet röntgenre, vagy Ct-re ne hanyagold légyszíves.Jobbulást kívánok neked.
2/12 anonim válasza:
nekem ez olyan agyrázkódásosan hangzik
3/12 anonim válasza:
szerintem benned van még az érzés...
én is estem már el, de nem ütöttem meg magam, de aznap meg másnap majdnem meghaltam(nem szó szerint).
pár napig alig mertem motorra ülni.
4/12 anonim válasza:
haltak már meg emberek ezekkel a tünetekkel, én nem várnék két napig az orvossal.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap reggel elmegyek orvoshoz, most pedig lefekszek hátha javul valamennyire az állapotom.
Ráz a hideg is nagyon rosszul érzem magam.
2010. okt. 17. 21:47
7/12 anonim válasza:
Ha ráz a hideg, az lázra utal! AZONNAL ORVOS!!!
8/12 anonim válasza:
agyrázkódás:S haltak már bele emberek, kérlek vedd komolyan! hívd ki az ügyeletet vagy akármi, de még ma lásson orvos!
9/12 anonim válasza:
Én is rá akarlak beszélni: Most menj az ügyeletre! Nagy baj lehet belőle, ha reggelig vársz!!!
10/12 anonim válasza:
Egészségügyis vagyok. Azonnal ügyelet!!Vérgyülem is lehet a fejedben, ennek súlyos követkeuményei lehetnek, ha most nem mész!z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!