Elestem korcsolyázás közbem, és azóta nagyon fáj a kezem. Vajon megzúzódott, vagy elrepedhetett a csontom?
Tegnap elmentünk jégkorcsolyázni,és hatalmasat estem. Akkor nagyon fájt a csuklóm,kicsit leültem,és folytattam tovább a korcsolyázást.Utána már nem estem el.
Az nap már nem fájt a kezem.Ma reggel,hogy felkeltem és felakartam ülni,a kezemre támaszkodva,összerogyott a kezem,mert nem bírtam a fájdalmat.
Azóta is nagyon fáj a bal csuklóm,és ráadásul ez a csuklóm egyszer már el volt törve. Akkor sem vettem észre,hogy olyan nagyon fájt volna,csak az esés pillanatában. Tudtam mozgatni,és bedagadva sem volt. Éppen ezért lepett meg engem és a szüleimet is,mikor az orvos azt mondta hogy meg kell műteni.
Utánaolvastam kicsit a zúzódás és a repedés tüneteinek,de ezek közül semmit nem figyeltem meg magamon szinte. Nagyjából tudom mozgatni,bár nagyon fáj,nincsen bedagadva,nem véraláfutásos. Egyszerűen csak nagyon fáj,és nincs benne erő. Pl.: egy negrószacskót nem tudtam kibontani.
Igazából nem is ,,érdekelne,, annyira ez a dolog,ha nem fájna+ mivel nekem minden nap van tesi órám,eléggé félek,hogy ott hogy fogom kímélni a kezemet..
Válaszaitokat előre is köszönöm,és bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett.. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!