Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A mutatóujjam fáj. Enyhén...

Ági:) kérdése:

A mutatóujjam fáj. Enyhén dagadt, nyomásérzékeny, mozdításra fáj, az egyik percnél kicsit bekékült/lilult. Zúzódás vagy valami más? Forduljak vele orvoshoz?

Figyelt kérdés

2015. nov. 15. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy így nehéz gépelni, de azért leírhattad volna, hogy mi történt vele. :D

Ennyi alapján bármi lehet, nem tudjuk, milyen behatás érte. Érdemes egyébként megmutatni orvosnak. Ha nincs baj, akkor volt egy felesleges köröd, na bumm. Ujjnál elég piti okból is szükség lehet gipszelésre, rögzítésre, sőt gyógytornára is akár. Fontos testrész, amit szeretnél még használni úgyis. :)

2015. nov. 15. 10:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából én sem tudom, mi történt vele, szerintem bevertem valahova :D köszi a tanácsot :)
2015. nov. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!