Szálka ment a körmöm alá, most bedagadt az ujjam és nagyon fáj, ez normális, vagy baj van?
Ma épp menni készültem otthonról (állásinterjúra...), benyúltam a kissé öregecske gardróbunkba. Éles fájdalom, majd mikor kihúztam a kezem, láttam, hogy egy méretes, kb. 5-6 mm-es szálka fúródott a mutatóujjam körme alá. Szerencsére kilógott a vége, úgyhogy szemöldökcsipesszel kihúztam. Vérzett, nagyon fájt, és egy sötétebb rózsaszín csík látható a körmöm alatt, ahova befúródott. Nem volt bajom tőle egész nap, ma estére azonban kicsit bedagadt az ujjam, és eléggé fáj. Megpiszkáltam ollóval a bemenetét, és kicsit mintha genny jött volna. Most paradicsomozom, meg próbálom lefertőtleníteni.
Ez normális, hogy bedagadt, vagy baj van? 8Tartós tejet már ne vegyek?)
Köszönöm a válaszokat, mindenki kapott egy zöld kezet.
Végül nem mentem sebészhez, mert másnapra lelohadt a daganat az ujjamról. Egész nap paradicsomoztam utána. Ezt amúgy bárkinek tudom ajánlani. A paradicsom tényleg nagyon jó cucc!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!