Előfordulhat, hogy a porc sérült? Lány vagyok
Figyelt kérdés
Szokott fájni a térdem alsó része. Főleg ha terheli kell, például padozásnál(mindig azt érzem, hogy nem bírom megcsinálni a feladatokat és összerogyik a lábam...volt már, hogy így elestem), lépcsőzésnél és ugrálásnál is tesi órákon. Egyébként nem régen hagytam abba a kézilabdázást (eddig évekig csináltam), 2 éve elég sokat kosarazok és kicsi korom óta focizok. Nyilván az esések sem maradnak el. De ha aktívabban sportolok, mint például kosarazásnál akkor nem fáj a térdem(vagy csak nem veszem észre?). Van úgy, hogy sétánál is érzékelem a fájdalmat. Mitől lehet ez?2015. nov. 3. 16:15
1/3 anonim válasza:
Akárhogy is forgatom a varázsgolyót, nem látom. Azért jó lenne kivizsgáltatni, nehogy idősebb korodra problémáid legyenek.
2/3 anonim válasza:
Röntgennel kellene tisztázni, hogy kopás áll fent, vagy valami más a probléma?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! El fogunk menni orvoshoz, remélem minél hamarabb sor kerül rá.
2015. nov. 6. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!