Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudom, ha sérült a...

Honnan tudom, ha sérült a keresztszalagom?

Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban megsérültem foci közben, azóta nem focizok. Most derült ki, hogy porcleválásom van és műteni fognak. Voltam ultrahangon és MR vizsgálaton is. Az ultrahangos lapon az áll, hogy folyadék található a hátsókeresztszalag területén. Az MR vizsgálat is azt írja, hogy van egy kisebbsérülés. Az orvos aki majd műt, mégis azt mondja, hogy ő nem gondolja, hogy megsérült a szalag. Nekem sem fáj, tudok sétálni futni, de néha erősen húzódik, de aztán elmúlik. Hogy van ez?

2012. febr. 26. 17:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Tehát, porcleválásom is van, és a vizsgálat szerint a hátsókeresztszalag is sérült, de ez az orvos szerint nem így van.
2012. febr. 26. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem azt hiszem elsö szalagszakadásom van.15éve vagyok igy,akkor volt balesetem.Nem fáj,nem fordul ki,szóval semmi panaszom rá,egészen véletlen derült ki.Egy ismerősömnek volt hasonló,és mutatta,hogy mi a tünet,kipróbáltuk az én térdemmel is.

Leülsz és ellazítod "leveszed a sulyt"arrol a lábadról,amelyik sérült.A térded alatt kétt kézzel megfogod a lábad,és előre hátra megrángatod.A térdednek fixen kell állnia,nem szabad hogy az alsó csont elöre vagy hátra mozduljon(lötyögjön).

2012. márc. 7. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!