Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Érdemes bemenni az ügyeletre?

Érdemes bemenni az ügyeletre?

Figyelt kérdés

Anya szerint hülyeség bemenni. Szerintem be kéne.

Ma elestem biciklivel, rá a kezemre. Több kék folt is van rajtam, de ez nagyon fáj. Az ujjamból kiáll egy kis pukli, az alkaromon pedig egy másik, csak az nagyobb. Köszönöm a válaszokat

2015. okt. 26. 14:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én is mert nem sokáig bírom már, nagyon fáj, alig mozog. Egyébként volt már ugyan ezen a kezemen (bal) izomszakadásom is a vállam alatt kicsivel. Ez is hozzájárulhat?

Egyébként 3 éve mindig a sebészetin kötök ki.

2015. okt. 26. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, gondolom jó nagyon estél a bringával és attól vannak a mostani tüneteid, fejedet nem verted be?

Ha ennyire fáj, akkor anyukád helyében már régen elvittelek volna, még most sem akar elvinni?

2015. okt. 26. 15:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem vertem be a fejem szerencsére.

Mindennel próbálkoztam, de nem akar bevinni. :(

2015. okt. 26. 15:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Voltatok orvosnál? Hogy vagy mára?
2015. okt. 27. 08:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem voltunk, ma délután megyek be egyedül. És egyre jobban fáj
2015. okt. 27. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Voltál bent tegnap az ügyeleten?
2015. okt. 28. 10:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, apa végül elvitt. Zúzódott a kezem és az ujjam is, de nem csináltak vele semmit. De hiába mondtam,hogy jó lenne legalább bekötni, adtak egy hét felmentést tesiből. Ennyi. Nagyon rossz orvosok vannak itt. Mozgatni még mindig nem nagyon tudom. Magamnak bekötöttem, de nem sokat ér.
2015. okt. 28. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!