Fekvő betegnél combizom elgyengult, nyomásra érzékeny, terhelni nehézkes. Otletek?
Figyelt kérdés
Egy hete artroscopias terdmutetem volt, mar haza engedtek, es nagyon nehezen megyek, reggel meg fel sem tudtam kelni(pedig a korhazban mar sokat mentem) most pedig este tudtam menni egy kicsit, viszont ereztem hogy alig tudok a combomra tamaszkodni, mikor terheltem fajt. Ez minek mondhato? Izom elgyengules? Esetleg erre van valami krem, vagy otletek? 18/F2015. okt. 21. 21:31
1/3 anonim válasza:
Adnak rá villanykezelést. Kérni kell a reumatológián, vagy ahol kezelnek. Ha van otthon Omron tens készüléketek, akkor naponta használni kell. Vissza fog erősödni az izom.
2/3 anonim válasza:
Vannak fent neten gyógytorna gyakorlatok. Egyszerűnek tűnik de hidd el ha elkezded csinálni rájössz hogy nem. lényeg hogy nyújtva legyen a lábad, ugy emelgeted. Egyszer volt artroscopiám és egyszer pótolták a keresztszalagom, szóval én már 2x végigcsináltam hidd el meglesz az eredménye!
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2015. okt. 22. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!