Nektek tört már el valamitek? Ha igen akkor mi tört és mennyire fájt?!
Csuklóm, kétszer.Egyszer meg a könyökömnél tört, az durva volt, mert először mikor gipszelték, elcsesztek valamit és rosszul forrt össze vagy mi..szóval miután levették a gipszet, egyáltalán nem mozdult a kezem!Ezután újra begipszelték, csak kicsit más irányból (nem fájt, az újragipszelés, csak rohadt kényelmetlen volt annyi ideig rajta tartani, meg kikezdte a bőrömet is alatta már).Mikor aztán végre ezt is levették,akkor már tudtam mozgatni a kezem, de nem tudtam még akkor sem tökéletesen bahajlítani, meg el is volt macskásodva nagyon.Plusz egy hónapig kellett gyógyvízben áztatni minden nap.De így 20 év után bejáródott annyira, hogy tökéletesen működik.
Háta törések fájtak nagyon.Annyira fájt, hogy rendesen le is zsibbadt, nem tudtam fogni vele semmit, működésképtelen, amíg meg nem gyógyul.
Kétszer tört el a csuklóm‚ elsőnek pár napig fájt‚ nem is voltunk vele a sebészeten‚ a második törésnél derült ki‚ hogy előtte már volt eltörve. A második törés jobban fájt‚ de azért mert 20°-ban kifordult. Bordazúzódásom volt‚ az azért fájt eléggé. Ennyi ami fontos. :)
14/L
Több is.
Első alkalommal első osztályos voltam apám szeme láttára (előle futottam el) ütött el egy csuklós busz. Akkor eltört mindkét lábam ( a bal lábamnál a térdem), eltört a jobb vállam, és könyököm, eltört több bordám, és kitört 3 fogam.
Magára a balesetre nem emlékszem, mert az ütközésnél elájultam. De a pár hónapos kezelés, és gyógytorna iszonyúan fájt. Ennek már kicsivel több mint 30 éve, de ha eszembe jut még mindig érzek fantom fájdalmat.
15 évesen kézilabdáztam, és meccs közben eltört a csuklóm. Az fájt, szinte azonnal bedagadt.
32 évesen a munkahelyemen mentem le a lépcsőn és a bokám kibicsaklott. Nem fájt, így végig dolgoztam a 9 órás melómat, haza is mentem. Estére kezdett bedagadni,lilulni, ezért bementünk az SZTK-ba. Ott derült ki meglepetésemre, hogy a lábfejem széle eltört. Nem fájt. Szerencsére műteni nem kellett, mert a csont nem jött ki a helyéről.
Hűha...
Nem szivesen lettem volna egyikőtök helyeben sem.
Koszi mindenkinek a valaszt!
Nekem 11 eves koromban lett egy 2 mm-res repedes a gyurus ujjamon annak koszonhetoen hogy bevertem az ujjamat az oszt.tarsam hataba! Meg mindig nem tudom hogy ennyi utestol hogy repedhetett meg..de ahogy ezeket a valaszokat olvastam rajottem hogy az enyem semmiseg az ilyenekhez kepest!!
Egyszerre mind a kèt kèz gipszben nem semmi....nagy kitartás kellett hozza az biztos!
Hat igen...szerintem is 'jobb' lett volna egy tores..
Koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!