Görkorizás közben sérültetek már meg, tört el valamitek esés következtében?
amikor aktívan görkoriztam (minden nap) akkor volt olyan, hogy a bal könyököm egyszerűen nem gyógyult be
csajozás közben (csajjal dumálsz, útra nem figyelsz) nem egy vércsíkot húztam az aszfalton
(nem használok könyökvédőt)
estem úgy pofára, hogy nem tettem ki magam elé a kezem, arccal felnyaltam az aszfaltot, újabb vérpacni, számom, homlokomon seb
estem sokat térdre, de azon van térdvédő általában
a legviccesebb az amikor a nyugatinál a lejtő végén a vízelvezetőt nem léped át, hanem taknyolsz benne, és akkor a térdvédőkön csúszol 20 méter, olyan hangja van, hogy mindenki összeszalad, közben semmi bajod :D
anno azt mondtuk a haverokkal, ha aznap nem estél, nem is koriztál
ja igen, soha nem tört el semmim
csukló és térdvédőt használok
tudom javasolni mindenkinek aki nem akar gipszben eltölteni heteket
Ezzel kapcsolatban szeretnék elmondani neked egy érdekes sztorit.
Én 9 éves korom óta görkorizok,mindenféle védőcuccok nélkül.A barátnőm 8 éves kora óta görkorizik,csak ő védőcuccban.Na és egyszer az történt,hogy görizgetünk tök lassan,erre a barátnőm úgy orra esett,hogy mentőt hívtak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!