Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fáj a hátam közepe. Mi lehet...

Fáj a hátam közepe. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdődött az egész. Akkor már nem tudom mi történt, de fájt utána a hátam 2 hétig utána teljesen elmúlt. Egész idáig. Tegnap tesiórán zsámolyokon kellett ugrálni, és a 5. ugrás után kezdett el fájni. Ma még nem voltam orvosnál mert hátha elmúlik. De elfelejtettem hogy ma van dupla tesim.... Jól meg is mozgattak... Most igazából akkor fáj a hátam amikor épp hogy csak előre hajolok akkor ott egy kis ponton a hátam közepén a gerincemen. De ha teljesen lehajolok nem fáj , felállás közben , leülés közben , ha oldalra hajolok.

Néha annyira fáj hogy a lélegzetem is elakad. De csak ritkán. Egyébként meg csak középfokúan fáj.

15 éves fiú!

2015. okt. 15. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Megtapossam-)
2015. okt. 15. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne találgassunk, inkább menj el orvoshoz mielőtt komolyabb dolog lesz belőle. Remélem csak izomhúzódás, nem gerinsérv.
2015. okt. 15. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!