Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fáj, nyom a hátam közepe?

Mitől fáj, nyom a hátam közepe?

Figyelt kérdés

Olyan érzés, mintha valami nyomná kifelé a hátam. Mint ha egy kis ököl bennem lenne, és erőből nyomná a hátam. Pont középen, ritkán feljebb a lapockáim között, de a legjellemzőbb a hátam kellős közepe. Van hogy előjön, van, hogy nem is érzem. Elég kellemetlen és nem is tudom mozgáshoz vagy testtartáshoz kapcsolni. Éjszaka is van, hogy felébredek rá. Igazából félek hogy akár szervi baj is lehet (pl hasnyálmirigy daganat(mert a google ezt dobta ki és amit a google mond az szent! Viccelek! De talán ez is egy kiindulás lehet)). Vérképen tökéletes, UH tökéletes.

Nem tudom, mi lehet, és elmegyek majd háziorvoshoz is, de egyelőre sajnos nincs rá időm, és próbálok tapogatózni, mi okozhat ilyen fájdalmat.

Erős, szúró, nyomó érzés, néha bele is nyilall.

Létezik ilyen típusú hátfájás, vagy inkább szervi bajra kellene gondolni?

2015. ápr. 9. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott ilyen lenni, rossz a tartásom, enyhe gerincferdülésem van.
2015. ápr. 9. 21:50
 2/3 anonim válasza:
Lehetséges ,hogy geinc ferdülés (kezd el erősíteni a hátad és jobb lesz. Nekem bevált bár nekem súlyos ferdülésem van)
2015. máj. 1. 16:18
 3/3 anonim válasza:
Most ez nálam is aktuális,ugyan ilyen tünetek,kiderült végül hogy mi lehet?Köszönöm válaszát!
2019. febr. 1. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!