Próbálta már valaki összevarrni saját sebét? Hogyan kell? Milyen tű kell hozzá, sima jó? Fogselyem tényleg jó hozzá?

Az, hogy agresszíven lekezeltél, mert tényeket írtam, még nem jelenti azt, hogy neked van igazad, csak téged minősít.:D Nem célom villogni a tudásommal, de azt sem szeretem, amikor valaki hülyeségeket terjeszt. Sokan belehaltak már abba, hogy önjelölt mesterek, kuruzslók bizalmatlanságot keltettek az orvosok iránt.
Vitatkozni viszont csak azzal vagyok hajlandó, aki kulturáltan képes erre, és objektív tudással is rendelkezik hozzá, másképp nincs értelme. Úgyhogy részemről itt le is zártam.

Én csak a saját kézműtéteim 3. beavatkozását írom le ami egy kézfej plasztikázás volt. Az alkarom belső részéről kanyarítottak le két bőrdarabot s azt varrták a kézfejemre.
Kéz és mikrosebész csinálta és mikor úgy vélte hogy kiszedhető a varrat akkor egy kisolló elejével elvagdosta majd egy lavórba áztattam és láss csodát minden cérna a víz tetején úszott.
32
Ennek örülök, meddő vitába és se kavarodnék. Egyébként megint félreértettél, de úgy néz ki ez már személyiséged része, a tudástól elzárkózás, egoizmus, és félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!