Szombat éjjel 2kor megrázott az áram. Azóta zsibbadok soxor és görcsöl a szívem. Mit teyek?
Nem vágják le de azonnal menj orvoshoz, már akkor mentőt kellett volna magadra hívni...
Te jó ég hogy lehetett ennyi eszed. Kórházban pár nap megfigyelés, remélhetőleg nem szenvedtél semmi maradandót de ha az utcán vagy otthon áll meg a szíved nem tudják újraindítani...
Ha a holnap reggelt megéred, akkor már nem kell sietned. Áramütés esetén 24 órás kórházi megfigyelés az indokolt, legalábbis a tanulmányaim szerint.
Engem mire annyi idős lettem, mint te már nem tudtam megmondani, hogy hányszor rázott már meg. Mostanra meg, hajajjj... :-)
De ha valóban a hálózati áram rázott volna meg, ami egy fülke esetében, esőben nagyon kétséges, és még ráadásul 2 percen át, akkor a mentők a helyszínről vittek volna be, ha valaki kihívja őket, mert neked biztos nem lett volna hozzá erőd/tudatod.
Lehet, hogy inkább csak begörcsöltek egy kicsit az izmaid, amit a hirtelen megállás, és egy rossz mozdulat még tetézett is.
Kicsi az esélye, hogy rázni tudjon egy fülke, mert úgy van kialakítva, de ha mégis megtörtént, akkor azt ki kellene vizsgálni, és a minimum, ami elvárható már tőled is, hogy szólsz, hogy ez történt, nehogy másnak is baja legyen.
De a szüleidnek szóljál most!!! Nem reggel, nem később, most azonnal!!!! Ők tudják, hogy mik a teendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!