Schuszter Dániel kérdése:
Van egy Lenovo Thinkpad t 60-as laptopom, és tegnap éjjel játszottam rajta meg minden és egyszer csak olyan volt mintha elment volna az áram de volt áram de mégsem működött a laptop?
Figyelt kérdés
Egyszer csak megfogta magát és kikapcsolt átvittem a masik szobába de ott sem volt jó, mintha elment volna róla a táőegység, de ami a legfurább hogy másnap már jó volt, mi lehet a baj, nektek volt már ilyen?Rosszat tett neki? és fog még ilyet csinálni?2012. aug. 22. 14:22
1/8 anonim válasza:
1) mennyi idős a gép?
2) mikor takarítottad ki utoljára a hűtést?
3) ha nem túlmelegedés okozta a gondot, akkor itt helyben dögöljek meg
4) takarítsd, vagy takaríttasd ki, bármelyik sarki szaki megcsinálja
2/8 A kérdező kommentje:
Aham értem, használtan vettük, és nem takarítottam ki nálam kevesebb mint 1 éve van meg a laptop, és én magam nem tudom hogyan kell kitakarítattni, de másra sem merem bízni, és nem lesz mégegy ilyen azért ezen az egy héten, nem csökkent a teljesítménye? és az számít hogy elötte nap 2X elment az áram? miközben ment???
2012. aug. 22. 14:36
3/8 slakat válasza:
Túlmelegedés elleni védelem kikapcsolta. Legalább nem égett le. Át kell fúvatni sűrített levegővel a hűtőbordákat és amikor ilyen qrva meleg van, akkor nem árthat játék közben egy asztali ventilátort ráküldeni, vagy notebookhűtőt alátenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!! de akkor most ne játszak? vagy ha legközelebb kikapcsol rosszat tesz neki gondolom de akkor mit csináljak? Jah és ez hogy így kikapcsol magától csökkenti a számítógép teljesítményét???
2012. aug. 22. 14:54
5/8 anonim válasza:
slakat leírta, hogy a túlmelegedés elleni VÉDELEM kapcsolta ki a gépet
ha az nem lett volna, akkor leég, ami elég nagy problem, na AZ gallyra vágta volna, nem csak csökkentette volna a teljesítményét, a kikapcsolás azt szolgálta, hogy ne sérüljön maga a gép, tehát elméletileg nem szabadna, hogy baja legyen
egy takarítás, vagy plusz ventillátor (inkább mindkettő) viszont mindenképpen ráfér, ha másra bízni nem mered, akkor csináld magad, ha nem értesz hozzá, akkor ízd másra, de így nem maradhat, mert tényleg tönkre fog menni!
6/8 A kérdező kommentje:
Na most kitisztítottam, de nem volt olyan nagy por benne amúgy, remélem nem fog kikapcsolni legközelebb, de ha igen akkor mit tegyek?
2012. aug. 22. 18:06
7/8 anonim válasza:
Vidd szakemberhez, aki normálisan kipucolja - vagyis szétszedi hozzá -, és újrapasztázza.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönök mindent!
2012. aug. 27. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!