Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van térd rándulás gyors...

Van térd rándulás gyors elmulasztására valami "titkos" működő praktikátok?

Figyelt kérdés
Természetesen voltam orvosnál, kaptam kenőcsöt. Csak az ezt kiegészítő technikákról, ötletekről kérdezek.

2015. szept. 6. 02:13
 1/3 gublug ***** válasza:
Igen. Piszok gyorsan tanuljál meg alázatosan viselkedni. A térd problémáid örökre megszűnnek. És gyorsan.
2015. szept. 6. 03:46
 2/3 A kérdező kommentje:
???
2015. szept. 6. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát az első kommentelő válaszát nem értem:D

Én is épp tegnap estem el, a térdem megrándult, eléggé fáj nekezen tudok ráállni..

Én jelenleg pihentetem, borogatni, jegelni fogom.. amikor el kell mennem itthonról, akkor befaslizom, ha tehetem busszal megyek, hogy minél kevesebbet terheljem .

Nekem flexogil kenőcsöm van most, azzal fogom kenegetni, de az árnika is nagyon jó.

A flektor tapasz is jó, fájdalom és gyulladáscsökkentő hatása van.

Érdemes felpolcolni a sérült lábat

Később, amikor már nem fáj annyira fokozatosan lehet mozgatni, tornáztatni.

Tavaly, amikor a csuklóm rándult meg, több hétig kb 2 hónapig tartott a gyógyulás

2020. júl. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!