Minek kell tanulni hogy majd vígan ellegyek?
Minél jobb munkád legyen, minél többet tudj keresni...
Ilyen válasz megfelel?
Esetleg ha bővebben kifejtenéd...
Én milliomos szeretnék lenni, mint apám.
Nem milliomos, de ő is mindig az akart lenni...
Igazából nem az a fontos, hogy mit tanulsz, hanem az, hogy mi az amit igazán jól tudsz csinálni!
Próbáld meg kideríteni, mi az amihez alapvetően van huzalmad! Ami jobban megy neked mint másoknak! Fontos, hogy ehhez kedved is legyen!
Ha ez az erősség kiderült, akkor ebbe az irányba tanulj tovább!!! Hidd el, ez a tuti jövő lehetősége!
Tanulhatsz bármilyen menő szakmát, lehet bármilyen menő diplomád! Ha nem vagy benne kiemelkedő, csak átlagos, és tán nem is szereted, akkor soha nem leszel igazán sikeres.
Például, egy átlagos mérnöknél sokkal jobban keres egy ügyes, és lelkes, profi fodrász! És még jobban is érzi magát! Pedig diploma sem kell a fodrászathoz!
SZóval teljesen mindegy, hogy mit csinálsz! Az a fontos hogy jól csináld!!! Jobban mint mások!!!
amit nyakló nélkül kinálnak és képeznek-azt nem érdemes.mert ha a piacnak nincs rá igény hiszen sokan vannak? akkor nem ér semmit.mindenki kommunikációs szakra megy..vagy erre is sokan amit te is írtál.de tudod-e majd használni?
lesz-e a tudásodra kereslet?
nem könnyű döntés de a nyelvtanulás-amit előttem irt valaki,az nagyszerű javaslat.
és el innen
# 7/8-as válaszát fogadd meg.
Én villanyszerelő akartam lenni de mezőgépészmérnök lettem.
Dolgoztam a szakmámba néhány hónapot aztán favágó is voltam,konzervgyárba is dolgoztam,cipőgyárba is végül 21 éve már láncfűrész/fűkasza és egyéb kisgépeket javítok...szeretem csinálni és azt mondják a környéken én dolgozok a legjobban.Rengeteg munkám van,nem panaszkodok ezért ajánlom neked is azt,hogy olyan munkát keress amit szeretsz is mert csak abba lehetsz igazán jó és sikeres.
Bohócnak.
Annak nagyon vidám az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!