Mi történt a kezemmel?
Tegnap előtt kiropogtattam a csuklóm, azóta pedig nagyon fáj. Nincs rajta külső sérülés, tehát nincs bedagadva, a bőr se színeződött el, viszont ha hozzáérek vagy mozgatom eszméletlenül fáj, szúr bele; gépelni is alig tudok vele. Nem csak a csuklóm, hanem a tenyerem közepétől az alkarom közepéig egy vonalban.
Nem tudom így érdemes-e elmenni sürgősségire, mert látszólag semmi baja nincs a csuklómnak, csak érzem benne a nyilaló fájdalmat.
Esetleg van erre valami kenőcs amit rákenek és jobb lesz tőle?
Minek kell "kiropogtatni" a csuklót???
Lehet, meghúzódott.
Nekem akkor vannak ezek a tüneteim, amikor az ízületem fáj ott. :/ Lehet "túlropogtattad" belül.
Ez egy nagyon rossz szokás sajnos, mindig ott mintha beakadna valami, és ha nem ropogtatom ki akkor nagyon kellemetlen érzés fog el, pont mint másnak esetleg az ujja vagy a háta-nyaka, na nekem a csuklóm ilyen, muszáj kiropogtatni.
Esetleg nincs erre valami kenőcs, gyógyszer? Beveszek egy fájdalomcsillapítót, szerinted elmúlna tőle?
Nézz rá olyan krémet ami ízületi bántalomra vagy esetleg húzódásra való. Sportkrémek között van ilyen.
Esetleg van az ún. Lóbalzsam is.
Egyébként célszerű volna megnézetni egy orvossal, hogy miért is "kell" azt kiropogtatnod. Lehet ő tudna rá megoldást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!