Bedagadt a bokám. Mi lehet ha ez (lent) történt?
Figyelt kérdés
Bevertem, kicsit bedagadt, piros volt, de pár napig azon kívűl, hogy kellemetlen volt a duzzanat, egész kellemesen ( gyorsan is) tudtam vele sétálni. Most viszont még jobban bedagadt, piros, lila kívűl, a csontnál, és nagyon fáj, akkor is, ha csak fekszem, és alig tudok ráállni. Ez miért van, hogy nem azonnal lett ilyen?2015. júl. 9. 13:58
1/6 anonim válasza:
elmégy dokihoz és fogsz rá választ kapni!
2/6 anonim válasza:
Szerintem beverted a bokád.
Aztán még vártad a csodát is.
Kitaláltam?
3/6 A kérdező kommentje:
Micsoda?
2015. júl. 9. 14:19
4/6 szamo77db válasza:
Menj el a traumatológiára. Megröntgenezik és nyilván kapsz rá megfelelő ellátást. Az időhúzásnak szerintem semmi értelme. Ma délután még biztosan el tudsz menni. Van, aki segítsen, elkísérjen?
5/6 anonim válasza:
Így jártam én is, orvoshoz elmentem, megállapítást nyert, hogy meghúzódott, kaptam rá kenőcsöt, gyógyszert. Aztán jött 6 hét elég erős fájdalom, utána elmúlt. Ugyanis 6 hét a gyógyulási ideje. Amúgy se a kenőcs, se a gyógyszer nem használt. De gondolom függ a húzódás mértékétől is a gyógyulás ideje. Olvass utána a neten!
6/6 anonim válasza:
Röntgeneztesd meg, mert lehet részleges szalagszakadás, vagy kis törés is. Nekem ez volt, és gipszet kaptam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!