A kisfiamnak bedagadt a fütyülője. Mit tegyek? Valószínűleg beüthette. Akkor vettem észre, amikor pisilt. Amúgy így is tud pisilni. De fáj neki.2 éves, sajnos nem tudja megmondani, hogy mi történt.
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 13:10
1/8 anonim válasza:
Mutasd meg dokinak mindenképp. A bőrt fel lehetett előtte is húzni? Nem lehet inkább szűkület? Ez csak egy ötlet:)
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én is az orvost tanácsolnám.Ha annyira beüti,hogy bedagad neki azt észrevette volna és jelzi nagyon nagyon érzékeny rész.Tényleg lehet szűkület probléma.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eddigi válaszokat. :) Eddig nem volt vele probléma. Majdnem fel lehetett már húzni neki. el fogjuk vinni orvoshoz. Lehet, hogy esetleg fürdésnél kicsit jobban vissza lett húzva?
2012. márc. 6. 13:56
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Lehetséges, amit mondasz. Még ma vidd el lehetőleg, mert idővel nagy fájdalmat tud okozni és a vérellátásnak sem mindegy.
5/8 anonim válasza:
Kisfiamnak is volt ilyen,egyszerűen begyulladt.Elvittem dokihoz és kitisztította,hát egy csomó genny jött ki.Vidd orvoshoz,mert be is lázasodhat,ha gyulladása van.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Elvittem ügyeletre. Kapott rá kétféle krémet. Egy szteroidosat, és egy antibiotikumosat. Neki még nem gennyes. Nagyon gyorsan alakult ki nála, mert reggel még semmi nem volt.
2012. márc. 6. 22:21
7/8 anonim válasza:
Szia Örülök,hogy semmi "komoly".Gyógyuljatok meg.:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük. :)
2012. márc. 7. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!