Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baleset történt a kezemmel mi...

Baleset történt a kezemmel mi a teendő? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
több mint 3 hete ráestem a kezemen lévő középső bütykömre és nagyon bedagadt. 1 hét után a daganat egy része ami puha volt lelohadt, de kb a fele a többi csont! és tisztára kidudorodik a helyéről.. Mi lesz a kezemmel vissza fog húzódni a helyére a csont vh v műteni kell v mi? mert valószínű h szétzúztam a bütyköm (porcleválás van) kegyetlenül fáj ha megfeszül, nehezet emelni nem tudok és nagyon csúnya is..... mi a teendő? "dolobene-ratiopharm gél"-el kenem.. valami jó ötlet?
2011. jan. 24. 17:42
 1/8 anonim válasza:
menj el orvoshoz és majd megmondja
2011. jan. 24. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk.... keress fel egy orvost?!
2011. jan. 24. 17:45
 3/8 anonim válasza:
ezt hogy érted? csak meg kell mutatni egy orvosnak és ő majd megmondja hogy mi legyen vele. Lehet hogy majd elküld valahová megnézetni.
2011. jan. 24. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
ugy értem mennyire lehet súlyos? baj ha igy marad még 1 darabig v minél hamarabb go orvos?.....pl
2011. jan. 24. 17:52
 5/8 anonim válasza:

még mindig ittvagy?? figyu sztem minénl előbb menj el orvoshoz, nem tudom h meddig vannak nyiitva de ma vagy hnap mindenképpen, mert ha nem néznik meg és tényleg törtvagy szakadt és rosszul fog összeforrni, akkor rosszabb lesz mint most...tapasztalat...jobbulást:))

15/L

2011. jan. 24. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát úgy több, mint 3 hete nem lett volna késő orvoshoz menni. -.-"

Lehet akármi. Ha kicsit belilul az ujjad, azzal nem kell orvoshoz szaladni, ha nincs baj, ha dagad, vagy fáj, akkor evidens. Komolyan nem értelek... :( Nem kizárt, hogy sokkal nagyobb bajt csináltál magadnak, és lehet, hogy műteni is kell.

2011. jan. 24. 18:08
 7/8 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, eddig azért nem voltam komoly orvosnál mert 1 orvos ismerősöm lerázott úgy h azt vettem ki ez semmi ugyis jo lesz... max azért elmehetek h megnyugtatni magam h nincs semmi durva... háth ezek után már bánom h nem mentem el akkor amikor történt az eset =/
2011. jan. 24. 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:

gondolom leirom az eredményt orvos látogatása után hátha vkit érdekel..

elmentem 2 napot rászántam, de röntgent csináltak h törés nincs e és annyit mondtak h vissza megy szerintük, de az is lehet h nem de ak lehet ugyis marad, ha semmit nem menne vissza menjek vissza ... érdekes 5. hét kezdődik és ugyanolyan picit ment összébb a bőr annyi...

2011. febr. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!