Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kiment a térdem 2 hónapja Mit...

Soós Máté1699 kérdése:

Kiment a térdem 2 hónapja Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja foci meccs közben fordultam és a cipőm stuplija megakadt a földben, így kificamodott a térdem. Akkor lejegelték és visszamentem és mégegyszer kiment. azóta még 4szer ment ki de nem nagyon fájt csak pár percig és utána elmúlt a fájdalom úgy 3 hete ment ki utoljára. 16 éves vagyok és nem akarom abbahagyni a focit. Mit tegyek hogy minél előbb rendbejöjjön a térdem?

2015. júl. 30. 10:22
 1/6 anonim válasza:
nekem is ez volt csak én kosárlabdáztam 15L térdszoritot használok és probálok minél kevesebet esni vagy esetleg eröltetni.... de ugymond helyre már soha nem jon sajna
2015. júl. 30. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el sportorvoshoz, talán tud valamit tenni. Az nem túl jó előjel, ha azóta kiment többször és nem fájt annyira. Mert akkor már kinyúlottak a szalagok és nem tart úgy, ahogy az a feladata lenne. Ne terheld túl és rögzítsd foci közben.
2015. júl. 30. 10:44
 3/6 Ügyet Lenke ***** válasza:
mit tegyél? gyakorik. helyett kérj tanácsot orvostól, ortopédustól, sportorvostól...
2015. júl. 30. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Valoszinu megnyultak a terdszalagjaid. Nekem a jegkorongozastol alakult igy. Nem mutettem meg, ezert evekig csak szenvedtem vele ... siman elofordult, hogy mar torokulesben is kiakadt a terdem.

Akkor mult el, amikor elkezdtem biciklizni. Marmint nem attol mert elkezdtem bringazni, hanem egy ido mulva mar nem jelentkeztek ezek a problemak.

2015. júl. 30. 11:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, megröntgeneztek arról nem mondtak semmit akkor gondolom nincs nagy gond. Egy kenőcsöt írt az orvos azt vettem és használtam is. Azt mondták hogy húzódás, rángatás.
2015. júl. 30. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
* rándulás.
2015. júl. 30. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!