Milyen megoldás tudtok erre?
Figyelt kérdés
Múlt héten becsípődött a derekem. 2 napig négykézláb másztam, mivel még szoptatok (4 hónapos a pici), így hibába hívtam ki körzeti orvost, nem adott fájdalomcsillapítót. Algopyrint szedtem be 2 szemet, de semmit nem használt, így abba is hagytam. Csontkovácsnál is voltam, tornázom is, sétálok sokat, de változatlan a helyzet. Nagyon aggódom, mert még a baba ellátásása is nehezemre esik :( Neurológushoz csak aug.végére kaptam időpontot. Ha valakinek van ötlete, hogy kihez/mihez forduljak, kérem segítsen!!!!!!2015. júl. 20. 21:17
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, SZTK.
2015. júl. 20. 21:56
4/6 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi! Köszi!
2015. júl. 21. 07:50
5/6 anonim válasza:
Idővel elmúlik. Nekem se segített semmi, gyógyszert szedtem, kenőcsöt írtak fel, gyógytornára jártam. Nem ért semmit. 3 hónap múlva elmúlt.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon rossz hír :( 3 hónapig a pici mellett :(
Azért köszi!
2015. júl. 21. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!