Kitörte a sarkamat a cipő, gyors megoldás?
Figyelt kérdés
Kitörte a cipő a sarkam, de még tegnap előtt, viszont a Niveától nemigen gyógyult, főleg, hogy mind két nap fél napot cipőben voltam. Holnap reggelre valamelyest rendbe kéne hoznom. Valami SOS segítséget tudnátok adni, gyors??2015. máj. 22. 18:23
1/3 anonim válasza:
Sebre betadin ma, holnap pedig sebtapasz hogy ne törje tovább.
2/3 anonim válasza:
Most sebfertőtlenítés, hagyd szabadon, ne érje víz, hogy minél jobban beszáradjon.
Holnap mielőtt felveszed a cipőt, tegyél rá akkora tapaszt, hogy a feltört részt a gézes része rendesen eltakarja. A tapasz eloszlatja a terhelést, ha nem túl mély a seb, akkor nem fog így fájni se (sajnos tapasztalt vagyok ilyen ügyben).
Tapaszból vigyél pótlást magaddal, mert a cipő esetleg idővel ledolgozza a lábadról és akkor újat kell a sebre tenni.
3/3 anonim válasza:
Rossmannban lehet venni saroktapaszt, ami ilyen zselés állagú és elég erősen véd, bár nekem csak rosszabb volt benne lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!