Becsípődés vagy sérv?
Figyelt kérdés
2 napja rosszul mozdultam és belenyilalt a fájdalom a derekamba. Aznap még mozogtam vele,viszont tegnap reggel az éjszakai pihenés után alig tudtam lábra állni. A jobb lábam fáj, menni alig tudok, inkább a fekvés esik jól. Mivel szoptatok gyógyszert nem szedhetek. Orvos láttott - de olyan, mintha meg sem nézett volna.... Kérlek segítsetek! Mi lehet a gond?2015. júl. 15. 13:33
1/3 anonim válasza:
Hát a becsípődés sanszosabb... diclofenac-ot kellene szedned, de az vényköteles.
2/3 anonim válasza:
Csak az a kérdés, milyen orvos látott. Ortopédiára kellett volna menned, de még jobb lett volna egy jó csontkovács, vagy magán terapeuta, aki gyógyít is minden káros vegyszer nélkül.
3/3 A kérdező kommentje:
Sima háziorvos jött ki,mivel nem tudok kocsiba ülni és elmenni szakrendelésre. Adott algopyrin injekciót, de nem használt. Szerinte pihennem kell és 2-3 nap alatt elmúlik - de nem nagyon javulok :(
2015. júl. 15. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!