Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Holnap lesz kézműtétem (II....

Holnap lesz kézműtétem (II. kézközépcsönt) lenne pár kérdésem? :S

Figyelt kérdés

Holnap lesz kézműtétem (II. kézközépcsönt) összerakása, mert elmozdult! Hogy működik? Utána is kell majd gipsz? Fájni fog? Bármi infó akinek már volt! Kicsit félek.. nem annyira mert nagyon kedvesek voltak a nővérek és a doktor is, soron kívül behívnak azt mondta, ha odaérek csak szóljak be stb... (ez most ennyire rutin műtét vagy pont nem? ) :S

Sok a kérdés bocsi!

#műtét #törés #drót #II. kézközépcsont #félek kicsit
2015. jún. 8. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szóval! Drótozták, fél év múlva kiszedik elvileg! Jővő héten megyek varratszedésre! Valamint ezt már itthonról írom! :)
2015. jún. 12. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Mielőbbi gyógyulást, vigyázz rá! A fémkivétel is altatással lesz?
2015. jún. 12. 19:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Probalok amennyire lehet! Om.. Ezt nemtudom, de varratszedesen rakerdezek es leirom ha erdekel! :) De szerintem igen!
2015. jún. 12. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a csuklóm törött két éve,egy lemezt és öt csavart tettek bele, egy év múlva operálták ki. Altatással, ugy mint először, műtötték, csak sokkal rövidebb műtét a kiszedés.
2015. jún. 12. 21:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondta más is! Hát mondom nekem 1 szempillantásnak tűnt és már vége is volt! :D
2015. jún. 13. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!