Mi lehet még ez az állkapcsommal? Nem bírok ásítani.
Elestem egy héttel ezelőtt,állra,biciklivel,szóval elég erőteljesen estem rá. Megröntgenezték,törés nem volt,repedést sem mondták,vagy az látszódott volna egyáltalán a felvételen? A fogaimat is megütöttem alul,aminek a fájdalma múlóban van,de középen,ahol az ütéskor el is távolodott kicsit a két fog egymástól(de ez már összement)ott még érzek nyomást,ha hirtelen akarok valamit mondani,vagy jobban nyitom ki a számat,valamiféle furcsa"levegő-szerű" nyomást érzek. A másik,ami nagyon zavar,hogy nem tudok ásítani...:/ Illetve azt hiszem tudok,mert ugyanúgy jön az inger az ásításra,de csak csukott szájjal tudok. Igaz,hogy félek is,kinyitni jobban a számat,de egyszerűen valahogy úgy érzem,hogy akkor már nem is kell ásítanom,ha kinyitom.És most nem értem,hogy akkor nekem már ennyi az ásítás? Ez mindig így marad? Orvos annyit mondott,hogy szedjek porcerősítőt..
Előre is köszönöm,ha valaki ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!