Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Pókcsípés lehet?

Pókcsípés lehet?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hete megjelent egy olyan 2-3cm átmérőjű csípésszerű valami a fenekemen elejinte nem nagyon foglalkoztam vele de már több mint 2 hete ott van és nem akar eltűnni onnan és ahogy ráülök vagy erősebben megnyomom akkor fáj is egy kicsit tapintásra pedig ahogy jobban megnéztem olyan mintha valamiféle csomó lenne ott körülbelül akkora mint a seb és még van a piros folt közepén egy apró varr folt is és mivel nem épp othon aludtam az nap este hanem egy régebbi házban ami nincsen nagyon használva gyanakodok arra hogy lehetséges e hogy pókcsípés lenne és ha igen akkor mivel tudnám elősegíteni hogy mihamarabb eltünjön az a seb vagy menjek el inkább vele orvoshoz? mert már több mint 2 hete ott van és igencsak kellemetlen előre is köszönöm a válaszokat

2015. ápr. 24. 02:07
 1/1 anonim válasza:
Szerintem herpesz de nem biztos. Menj orvoshoz az majd megmondja!😉
2015. ápr. 24. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!