Mitől lehetnek kiütések szerintetek a kezemen?
Egy időben nagyon viszkettem , és a viszketéstől piros kiütések/ hólyagok jelentek meg a kezemen. Elmentem bőrgyógyászhoz pár napja semmit nem tudtam meg...(y) Én arra gyanakszom , hogy esetleg a fogamzásgátlómra vagyok allergiás (Jangeet szedek , előtte Zoely volt, de attól teljesen felborult a homonháztartásom..). A bőrgyógyász egyébként azt mondta, hogy pók vagy szúnyogcsípések.Adott rá gyógyszer Ma észrevettem magamon , hogy óriási kiütésekkel lett tele a kézfejem , úgy, hogy nem is viszketett. Szerintetek valamire allergiás vagyok ? vagy ez mi lehet?
Nekem is pont ilyenek vannak ágyipoloska.
Először mentem mindenféle bőrgyógyászhoz,alergiavizsgálat.... De semmi. Végül rájöttem hogy "csak" ágyipoloska.
Házilag esélytelen.
2x voltak nálunk irtani. Az nem segített végülis az ágyat lecseréltem és azzal eggyüt kivivődtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!