Két éve elcsúsztam a fürdőszobában . Kicsit levált a térdembe a porc . Vélemény? Olvasd tovább >>>
Figyelt kérdés
Meg szeretném műtetni . De nagy bennem a félelem , hogy a műtét után esetleg rosszabb lesz . Nem tudom , hogy belevágjak-e , de most már egyre jobbam fáj . Kinek milyen tapasztalata van ? ( laterális meniscus a problémám neve )2015. ápr. 19. 13:41
1/2 anonim válasza:
Ha most "idegen test"-ként van jelen, akkor mindenképpen ki kell vetetni.
2/2 kika26 válasza:
Szerintem vágj bele, a műtét utáni felépülés nehéz és kemény lesz, de az eredményért megéri majd. Nem lenne úgy könnyebb a napod ha nem kellene a térdedre és a fájdalomra figyelni állandóan? Nekem pozitív tapasztalataim vannak és a ehető legjobb döntés volt hogy megműtettem magamat, újra minden rendben nem nyavajgok mert már nincs miért sportolok és nem is akármint, kézilabdát ahol igazán kell a térd... /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!