Lehetséges, hogy a fülkagylómban eltörött egy porc? Ha igen mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam kint bulizni és ma reggel csak úgy megvakartam a fülem és az nagyon fájt,mikor hozzá értem. Tükörben megnézve, sokkal pirosabb mint a másik. Kissé égető érzést is érzek a fülemen-de ezt lehet csak beképzelem :D. Szerintetek elmenjek orvoshoz? vagy "jóvanazúgy" , mert úgysem tud rá tenni gipszet2014. dec. 14. 12:35
1/4 anonim válasza:
XDDD hogy tud eltörni a porc a füledben xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD síírok
2/4 anonim válasza:
A porc igenis el tud törni, csak ahhoz igen nagy erőbehatás szükséges. Lásd a birkózók fülét - karfiolfül. Ott is a porc töréséről van szó.
Topicnyitó: szerintem nálad nincs eltörve, max. megütötted. Ha megdagad, akkor jobb, ha elmész a dokihoz.
3/4 anonim válasza:
Én nekem régebben napközben kezdett el fájni a fülem és utána egyre jobban ilyen égető érzés és én a fül orr gégészetet látogattam meg ahol azt mondták középfül gyulladásom van. Nem tudom neked hol fáj meg hogy hogy mennyire de lehet hogy meg kéne mutatni egy orvosnak.
4/4 anonim válasza:
Nekem egyszer megütötték a fülem és bepirosodott és megduzzadt. Féltem is, hogy úgy marad, mint a birkózónkak, mert ezzel nem tudnak mit csinálni. Persze szerencsére elmúlt és most ugyanolyan a fülem, mint volt! De orvoshoz mentem, menj te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!