Mitől lehet a bal térdemben fájdalom guggoláskor?
Figyelt kérdés
Hétfőn tornám volt, ahova már 7 éve járok, kitörések, fekvőtámasz felülésekből és hasonló gyakorlatokból áll. Nem emlékszem egy olyan gyakorlatra se ahol meghúztam volna, vagy fájdalmat éreztem volna, nem is volt megerőltető az a torna, hazamentem este, nem fájt semmim. Reggel viszont úgy ébredtem hogy fájdogál mindkét térdem, de sokkal inkább a bal de csak guggoláskor, vagy ha megnyomogatom, bedagadva nincs, nem látszik ütődés nyoma, pedig és minden kisebb ütődésre bekékülök. A jobb térdem 1 nap alatt rendbe jött, de az nem is fájt annyira, viszont a bal már egy hete fáj és kezdek félni, hogy valami baj történt. Mi lehet ez?2015. márc. 29. 11:17
1/2 petkoka válasza:
Szia!
Nagyon sok minden lehet pl.:porckopás,íngyulladás sorolhatnám.. Azt ajánlom nézesd meg egy orvossal ha még sokáig fájni fog baj nem lehet belőle.. jobbulást :)
2/2 petkoka válasza:
ui.: Gyakorlatilag ez a sokáig fáj kb 1-2nap tehát ha a harmadik nap még mindig nagyon fáj akkor nagyon ajánlom h menny el orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!