Ha már eltört valamid leírod mi történt és midet törted el?
Figyelt kérdés
nyugi én nem akarom semmim eltörni csak érdekel az ilyen
és meddig voltgipszbe? ha volt
2015. márc. 26. 16:22
1/5 anonim válasza:
Szia!Nekem tavaly télen volt bokatörésem,bicikliztem a hóban és elestem.Az eredmény műtét lett 8 csavarral meg 1 lemezzel,plusz 8 hét fekvőgipsz.Nagyon rossz volt,és fájt is.Azt hittem hogy sosem állok már lábra.:)
2/5 A kérdező kommentje:
ez durva
2015. márc. 28. 10:22
3/5 anonim válasza:
Helló! Haverjaimmal ugy volt hogy megyünk úszni haveromékhoz biciklivel mentünk hegynek, suli után táskástol mindenestöl . Mentünk le egy jo nagy dombon és meredek , haverom felült mögém a biciklire gurulunk lefelé fék nem volt (innentöl haveromék mondták hogy mi történt mert azóta se emlékszek belőle semmire sem ) ki csuszott az elsőkerék . Arcal lefelé csusztam a kavicsos uton bele a csallánba az arcom sebes volt a kezem, combom, hasam. Haza vittek , nevelő apámntol vagy 5x megkérdeztem hogy ki ő. onnantol vagyok képbe hogy ülök az ágy szélén és fájt a csuklom meg fel volt dagadva . Utána még 2 napig BMX eztem törött csuklóval amiröl ugye nem tudtam hogy törött . Be vittek a sulibol korházba és nyár első 3 hetében gipszben voltam csuklótöréssel
4/5 anonim válasza:
17 évesen a járda szélén a betoncsíkon egyensúlyoztam,ás lebicsaklott a bokám,olyan szerencsétlenül,hogy kül-és belbokatörést kaptam.2 hétig fekvőgipszben volt,utána megnézték,hogy kell-e műteni,nem kellett,azután 7 hétig volt járógipszben.
5/5 anonim válasza:
10 éves koromban eltörtem a kisujjam mert rácsaptak egy labdát 3 hét sín. (tavasszal) És aztán nyáron meg jött a csuklóm. Fölálltam egy kis padra a lejtőn földőltem a paddal. Arra emlékszem, hogy billeg pad aztán meg a földön vagyok mind a két tesóm ott áll. A csuklóm nagyon fájt nem bírtam fölemelni. Másnap sebészet, röntgen és egy zöld gally törés itt már 3 és fél hét gipsz és pont a lovaglótáborom előtt történt mindez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!