Volt már valamid begipszelve? Hogy történt? Nagyon rossz volt?
2 bokaszalag szakadás, 1 bokatörés. Hát nem volt kellemes, de kibírtam. Mind a 3 esetben térdig volt gipszem. Ebből egy volt nyáron, kettő télen. Talán az utóbbi elviselhetőbb volt, mint a nyári.
Lányomnak 3 hónapot volt a keze gipszben, kézfejtől hónaljig. Mindezt 5 évesen. "Szívesen" viseltem volna helyette, de hősként kibírta. Más el is felejtette. :)
Igen a lábam kétszer is. Egyszer évekkel ezelőtt tört el a bokám, ráadásul nyáron a nagyon melegben. Borzasztó volt, mert nehéz volt, viszketett, stb.
Most márciusban sikerült a másik bokám eltörni, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy nem csak gipszelni kellett, hanem müteni (csavarozni) is kellett. Most inkább kifizettem a 10ezer forintot a könnyitett gipszért, és szerencsére meleg sem volt, de igy sem volt kellemes a két hónap. Mire levették a gipszet alatta a lábamon foszlott a bőr.
Nekem már sokszor voltak a végtagjaim gipszben.
7.osztályosan bokától ágyékig (szörnyű volt) - tavasszal, aztán volt darabos, komoly csuklótörésem műtéttel, 8 hét gipsszel - télen (akkor öltöztem, ha felöltöztettek és minusz 20 fok volt. Tört már el a bokám, ősszel (1 hét fekvőgipsz - a járókeret még csak elment, de a hasba injekció számomra szörnyű volt, de utána a járógipsszel már nem volt problémám. Volt olyan balesetem is, amikor egyszerre több ujjam tört el, csak a mutató ujjam fele volt kint a gipszből, ez sem volt leányálom. Összességében a törés semmilyen körülmények között nem jó.
20:22
"7.osztályosan bokától ágyékig (szörnyű volt) -"
Huhh,mit csináltál, midet törted el akkor? :SSS
Hogy tudtál úgy fürödni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!